. . . hYe YuU!! . . .

orang bukak nota . . .

Sunday, June 12, 2011

. . . SeJam SiNggit ! sEjam siNggit ! . . .



mari ! mari ! 
sejam singgit ! 
sejam singgit !




promosi geli-geli celup kaki bagi ikan gigit.....
oh ! bukan ! bukan !
sebenarnya nak bagitahu....pasnie saye call gosip-gosip hanya pada hari AHAD saje...
sebab hari ahad maxis baik hati bagi pakej SUPER SUNDAY....
sejam RM 1.00....
tak tahu laa sampai bila kan...
tapi sementara masih berpeluang menikmati harga rendah, baik grab betul-betul...
 
alkisah~
macam xde perasaan jer pagi lagi aku dah menghulur RM 10 kat adik suruh blikan topup....
memandangkan semalam dah kalah dalam pertaruhan...erkk~
*tak baik sungguh perangai gam gini*
sebab sangat confident KELANTAN bakal bawak balik PIALA FA...
last-last...*kecewa der*

kan tak pasal-pasal harinie aku kena call seseorang bagi menunaikan janji pertaruhan semalam...
terpaksa gak topup...huh !




TAHNIAH TERENGGANU !
*kecewa*




p/s :: tak sengaja buat janji gitu..sebab excited sangat kan...hurm~

Photobucket

No comments:

Post a Comment

...bUDak cUrik-cURik bAcE...