. . . hYe YuU!! . . .

orang bukak nota . . .

Friday, June 10, 2016

. GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016 .


JOM JOIN !!!!!

Assalamualaikum.

aku join GA ni sebab aku hantu buku.
jadi....apa yang menarik perhatian aku adalah buku DYSPNEA KEHIDUPAN.
Ya Allah ! aku niiii pantang jumpa medical term,
terus aku fefeeling doktor kau...
acah-acah mak enon sangat..
walaupun aku nurse jer. huhu~
apa yang aku tahu, dyspnea ni sesak nafas.
bila dikatakan sesak nafas dalam kehidupan, emmm....
kebetulan laa aku memang tengah sesak. T.T
dari mana-mana sudut dan dimensi pun memang aku tengah tak stabil.
mungkin buku ni antara supliment yg sesuai untuk pujuk hati aku.
kan ? mana tahu..

serius memang aku rasa buku tu menarik selain buku OPAH GANGNAM STYLE.
tengok cover pun dah tertarik gittew.
kelakar ke buku ni ? padat dengan nasihat katanya.
agak-agak ada tak cerita pasal Jong Ki dalam buku ni ?
hmmm...tetibe aku cam curious..
Opah ni kau ke KC ?
kau pernah g Korea ?
banyak pulak pertanyaan aku.

jadi aku nak laa buku kau KC.
doakan aku yer KC dapat buku kau ni.
eh. gittew~



 CLICK HERE !


CLICK HERE !


korang kalau nak join juga,
boleh klik link kat atas tu.
ikut segala syarat dan terma jangan nak ngelat.
simple je kot GA dak KC ni.

aku suka join GA simple cenggini.
terima kasih KimChaa.

(:


tarikh luput GA ini pada ::

20 JUNE 2016




x_3b7c7499

1 comment:

  1. Takpernah pergi korea pun .. Haha.. Terima kasih join :) nantikan eh nak umum pemenang ^^

    ReplyDelete

...bUDak cUrik-cURik bAcE...