. . . hYe YuU!! . . .

orang bukak nota . . .

Friday, June 10, 2016

. Giveaway Contest Serunding Daging by Istana Syurga .


assalamualaikum.

kite nak cerita ni...

masa kite kecik, kite nak jadi Doktor. tapi kite tak pernah pun ada mainan dokter-dokter.
ye laa kan...untuk menjadi motivasi, kena laa ada mainan dokter-dokter.
sedih sangat masa tu. apa-apa pun, dalam masa yang sama, nak jadi Cinderella.
dia punya over nak jadi cinderella tu, kemain hari-hari melaram pakai gaun kembang.
fefeeling princess gittew~

hihihi~

obses pada cinderella tu melebihi cita-cita nak jadi Doktor. sampai ke besar pun still berangan nak jadi Cinderella. nak kawen dengan anak raja cerita dia. kahkahkah~
 kalau nak tahu, memang banyak koleksi cinderella dari sticker, patung anime, soft toy, keychain, note book, even stationary semua kite kumpul. masa belajar kat kolej, kite slamber je laa guna stationary cinderella tu. acah-acah kiut sangat. haha~

tapi iyer laa kan...mana nak jadi cinderellanya. teruskan juga laa cita-cita nak jadi doktor tu.
akhirnya kite pun jadilah nurse. eh.
haha~

nak jadi doktor kena kuat baca buku.
tapi kite ni kuat berangan.
ok lah juga jadi nurse pun.
boleh pakai crown ala-ala princess.
pastu boleh jer main dokter-dokter.
real lagi tau dengan dokter and patient.

;p

syukur alhamdulillah.


panjang-panjang cerita ni adalah kite nak ajak kawan-kawan join GA by Istana Syurga.

JOM JOIN !!!!

  CLICK HERE !!


untuk syarat dan penyertaan, klik link atas ok !
GA ni berlangsung sehingga seminggu sebelum raya.
so meh laa join ramai-ramai.

(:

kite suka sangat makan serunding dengan nasi panas.
perfect sangat tak payah lauk lain.









x_3b7c7499

5 comments:

  1. Singgah dari GA yang sama

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/giveaway-contest-serunding-daging.html

    ReplyDelete
  2. melawat sini sambil follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/06/giveaway-contest-serunding-daging-by.html

    ReplyDelete
  3. Thank you dear.. nice 👌good luck and thank you for join this giveaway..

    This giveaway is going to end in a week.. please makesure follow all the rules.. 😊

    ReplyDelete
  4. Singgah sini jenguk pemenang yang bertuah ^_^ Tahniah

    ReplyDelete
  5. wahh, tahniahhh,tahniahhhhh..

    dapat makan serundingg, hehee

    ReplyDelete

...bUDak cUrik-cURik bAcE...