. . . hYe YuU!! . . .

orang bukak nota . . .

Thursday, September 8, 2016

. Anabiha's Birthday Giveaway .


JOM JOIN !
JOM JOIN !
JOM JOIN !




Sila CLICK BANNER untuk
syarat dan penyertaan ~


end - 12 September 2016



Rara nak template dah lama.
Tapi nak tempah macam sekarang tengah jobless. uhuks~
Pastu pulak masalah Rara ni nak edit belog tapi dalam masa yang sama,
ada rasa sentimental value pulak nak ubah-ubah.
Sudahlah sebenarnya tak pandai main coding.
Jap g memang buat kemusnahan saja lah tu.

Rara is dilemma prasangka.
hewhewhew~

Jika dapat free, macam bersemangat lah kan.
Senang hati sikit belog selamat dan cantik.

ok. itu sahaja lah sebab kenapa Rara kena dapat template.
Lagi pula, besday Rara 20 sept ni.
EH !
haisss~ Malu laa Rara cemni.

(=.=")
Rara is blushing~




p/s :: HAppy BirthDay AnaBiha ! !
Semoga panjang umur, diperbanyakkan rezeki dan
diberi umur yang bermanfaat ya !
May Allah bless you ! *lovelovelove*



x_3b7c7499

No comments:

Post a Comment

...bUDak cUrik-cURik bAcE...