. . . hYe YuU!! . . .

orang bukak nota . . .

Thursday, September 8, 2016

. Giveaway Redmoon Clothpad .


JOM JOIN !
JOM JOIN !
JOM JOIN !






CLICK BANNER
untuk syarat dan penyertaan



Rara pernah beli cloth pad ni tau.
serius memang selesa kalau pakai.
tak macam pakai pad biasa yang kadang-kadang boleh buat gatal-gatal.
Pastu cloth pad ni senang dicuci dan cepat kering.
penyerapan pun bagus sebab kain lembut kan.
Mudah dipakai sebab ada butang tu.
Just kepit je butang tu kat panties.
dan paling Rara suka, ia menjimatkan.
Maklum lah, pakai & cuci je.
No more pakai buang~

tetibe dah macam bagi testimoni pulak.
hihi~
sebab teruja lah ni !
sape suruh best sangat.
kikiki~




Tarikh tamat - 30 Sept 2016







x_3b7c7499

3 comments:

  1. singgah dari GA yang sama :D done follow
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/09/giveaway-redmoon-clothpad-by-izzeyda.html

    ReplyDelete
  2. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, miss oren datang dari segmen yang sama.
    Done singgah dan follow, good luck yea.

    https://dotdotmissme.blogspot.com/2016/09/giveaway-redmoon-clothpad.html

    ReplyDelete

...bUDak cUrik-cURik bAcE...