. . . hYe YuU!! . . .

orang bukak nota . . .

Friday, January 21, 2011

. . . iF i hAve RM 100 . . .


today...mahu berangan.....
jom lah berangan sekali......
manetahu ape yang diangankan jadi kenyataan kan.....
tapi berangan ini ade limit tau.....
sebab ape nak tahu tak ?
kalo tanak tahu pun, nak bagitahu jugak....
sebab......





oky....berangan tahap RM 100 jer....
saye nak join....awak kalau nak join, CLICK BANNER oky !

IF I HAVE RM 100....
hmmm.....dah banyak kali pikir....
tapi yang ini jer yang muncul.....
cam pelik...pikir balik bende lain...pikir, pikir dan pikir....
oky...mmg xde lain....
nak ini jugak......



tadaaa~






oky lemme story pasal gamba nih....
saye suke komik....suke sangat2......
dulu saye slalu beli komik kai duit blanje yang makabah bagi....
duit ptptn yang takat 1000 untuk 6 bulan...6 bulan hokey !
huhu~
sebab nak sangat2 komik, sanggup tak makan....
mesti la sanggup buat ape saje untuk ape yang kite suke kan ?
kadang2 kawan2 kata membazir...tapi mereka pun baca...=p
actly...komik nih as my DIVERSIONAL THERAPY...
*betul ke eja macam nih?*
kalo stresss....mesti cari komik......
so....itu lah kisahnye....
kalau saye dapat RM 100 myb boleh dapat 10 @ 15 komik kot..
sebab harga komik kat GEMPAKSTARZ nie around RM 6.50 / RM 7.50 je...
saye dah lame tak beli komik sebab saye lom keje...hukhuk~
now...dah banyak komik baru.....uhh~ saye gerammmm....
grrrrrrrrrrr~

ini lah permintaan saye...
mungkin susah untuk ditunaikan...
anggap saje saye bercerita...
hehe~




oky...mahu tag pada....

- ANNA
- DIKDAH
- BYNA



end - 10 FEBRUARY 2011 !



Photobucket

1 comment:

  1. WAH~!!!! banyaknya komik!!! *terbeliak bijik mata*
    good luck tau~ ^^

    ReplyDelete

...bUDak cUrik-cURik bAcE...