. . . hYe YuU!! . . .

orang bukak nota . . .

Tuesday, January 4, 2011

. . . ME & MY BEAR - uH~HAriMau MALayA ! . . .

heppp ! ! !
hepi lah hari nie....
yalaa...bukak belog jer....
cam biasa...check dashboard usha2 entry blogger yang menarik...
then....terpaku kat 1 gamba entry belog ini.....

bole klik untuk lihat entry....

sebab ape ?
sebab.........aku nampak gamba aku dan mista EE.....
yang membawa maksud.....aku akan dapat sleeping partner baru !
hoyaeyyy ! hoyeayyy !
jum usha sikit camne rupe partner baru nih....
.
.
.
.
.
jengg~jengg~jengg~
.
.
.
.
aummmmmmm~


credit to ZUNAH =)

gembira tahu !
1st time menang contest.....
ini kira hadiah tahun baru bagi aku......
TIGER ! ! ala-ala HARIMAU MALAYA gitu =p
seswai dengan tahun kelahiran aku.....aku lahir tahun TIGER =)
kena pulak dengan keterujaan aku dengan HARIMAU MALAYA kan...
emmm...aku nak bagi name TiGER nih....emmmm....ape yer...
*pikir last entry br bgtau*

TERIMA KASIH buat cik ZUNAH and team yang sebulat suara memilih aku sebagai da WINNER...
TERIMA KASIH juga untuk MISTA EE yang jadi model dalam entry aku....=)
tak sangka penyertaan aku ME & MY BEAR CONTEST terpilih...
TERIMA KASIH sekali lagi !
=)


oky ! now nak bagi nama...
nama TIGER ini......

MUSLIM AHMAD ! err~
ke AMAR ROHIDAN ?
ha ! bg name pemain bola...bole ?
ahaks~

lom dapat pon lagi tapi dah over-excited.....
haihh~
 sudah MYRA ! dah dapat nti lah baru bagi nama...
=p


Photobucket

3 comments:

...bUDak cUrik-cURik bAcE...