. . . hYe YuU!! . . .

orang bukak nota . . .

Sunday, February 13, 2011

. . . 50 miSsEd cALLs ? . . .





dikeheningan pagi yang gelap nih....
aku terasa nak kisahkan pasal mista rebit lagi !
sebelum nih aku panggil dye mista bunny ke ?
heh~
lupe lak....=p
oky...aku dengan dye macam biasa laa...
dye mesti cari aku...ceceyy~
poyo kan ? kan ?
aku memang jarang laa cari dye...
sebab aku on9 juz main game and blogging jer...
jadi..selalu, dye yang cari aku....
lagi-lagi now sangat-sangat lah jarang aku on YM...
bila dye "aii" kat fb chat...aku pun layan jer...
sebab tak pernah aku rasa bosan chat dengan dye...
melainkan kalo ktorg memang dah xde bende nak diborak...
actly, bukan borak sangat pun...
banyak gaduh manje-manje kot...
haha~

tadi...terasa lama aku tak YM dengan dye...
so...aku pun on YM.....borak gaduh manje cam selalu...
pastue....
ade bende yang mmg dye selalu buat...
even aku tak layan pun, dye mmg suke sgt......
ape itu ? ?

hermmm~



VOICE CALL @ YM ! ! ! !


heh~
aku segan kot nak angkat....poyo~
1st call till last call....
sampai yang ke 50 tue...dye kata "after dis no more"..
LOL~
dye gurau jerk kot~
*aku harap dye gurau*
till now...aku dengan mista rebit tak pernah calling-calling...SMS...on PHONE !
face to face ? also NO !
only FB CHAT and YM ! yess ! only !

dye cute and sweet lah...
aku selesa ! bukan senang nak selesa dengan seseorang...kan ?
memandangkan tahun ini tahun arnab....
dye jadi lagi sangat obses dengan arnab....
aneh-aneh jer !

aku tanak KEHILANGAN dye...BOLEH ?
hopefully we can b a fren 4ever...
*fren jer ke ?*
hmm...actly...aku tak rasa akan lebih dari itu..
macam ini pun okey ape....
kadang kala....kita lebih sesuai berkawan dari berkapel...
r8 ?




p/s :: mista rebit on9 24hrs/7days...even tido pun on9..tp sure lah xbalas....
=)
Photobucket

2 comments:

  1. 50????
    dasat giler.. btw.. saya org ke-89 kat sini.. hehe

    jom baca

    kahwin tak nak, tapi seks nak

    ReplyDelete
  2. plg banyak sy misscol org pun 3 kali...

    betul la, nak seribu dayA

    ReplyDelete

...bUDak cUrik-cURik bAcE...