. . . hYe YuU!! . . .

orang bukak nota . . .

Thursday, February 10, 2011

. . ."[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!" . . .






Aku dan handphone....
ape sangat laa yang ade kat handphone…
tapi tindakan reflex menyebabkan aku...
bila bangun tido cari handphone…
Nak tdo pon pegang handphone…
Sampai kadang-kadang panas handphone aku…
takkan sebab aku selalu main game ular ?
Aku bukan selalu sangat pun SMS ke CALL org ke…err~
Tapi kenape keypad phone aku dah hilang nombor ?
Pastue bila orang call aku tak dengar…
padahal org yang call aku tue dah terkekekcekik ketawakan aku…
sejak bile aku pekak ?
Mungkin jejaka hangat tak pelik…tapi aku rasa aneh nih…

aku ade 2 simcard...maklum laa ramai jejaka hangat yang usha aku..
tapi...handphone aku...1 je tempat sim..oky laa 2 dari xde kan.....
aku suka dengar lagu MP3/MP4 kat handphone org...
sbb handphone aku ape ke name tue...polyphonik eh....? hermm~
tapi canggih jugak laa cik nokia 6020 aku nih...
sebab ade camera...=)
tapi....taapiiii....non ado memory 2GB...heh~


Pastue aku pelik jugak laa…
baiknyer jejaka hangat nak bagi handphone...
aku malu...tapi mahu....
kalau bukan rezeki aku...
biar laa kawan-kawan mengata...
aku sedar...handphone aku sendal pintu jer.....
 ha ! keluar sudah ayat pasrah~

 sedey lah citer panjang2....
cukup lah sampai disini...
segala sebab dah aku highlightkan...
mahu sebab lagi tak ?
ke nak kene babab ?
=p





tag dorang untuk menang juga !






p/s :: ini lah nasib penganggur....syhhh~


Photobucket

5 comments:

  1. uh

    thanks tag

    em, nanti malam bun buat :)

    ReplyDelete
  2. eyh2.. kontes nie da wat la :D so x yah wat dah.. haha :D

    ReplyDelete
  3. bun...
    selamat berkontes...

    adamoyu...
    da wat eh ?
    hihi~
    oky...gud luck !

    ReplyDelete
  4. thanks..tapi yaya dah join :D

    http://contestyaya.blogspot.com/2011/02/contest-jejaka-terhangat-nak-bagi.html

    ReplyDelete
  5. JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

    ReplyDelete

...bUDak cUrik-cURik bAcE...