. . . hYe YuU!! . . .

orang bukak nota . . .

Thursday, March 3, 2011

. . . tAk sAkit hAti dAh kAt si pEnegUr =) . . .





hepp~
semalam kan....kan..kan....
sedang asyik aku berONLINE....main game berfesbuk berblogging segala...
tetiba....ade sms masuk..."oitt" <--- camtue sms nyer...
haih~

 yang bagi sms tue lah yang buat aku down haritue....
setelah aku emo-emo di entry yang ini ! ini ! ini ! ...
sebelum ni aku selalu gurau-gurau dengan dia....
sejak dari peristiwa ini ! ini ! ini !
aku dah tak amik port pasal dia...kalau dia tegur aku, aku layan laa...
kalau tak...aku diam jer...
janggal....aku tak suka macam ni...

lepas dari yang dia call aku 1st time tue....
after that dia ada call lagi....2nd call....same jer asik nak mengata aku...hampas~
pastue semalam....dia sms aku...aku balas laa beberapa sms dia....
after that dia call.....3rd call....

bermula laa soal jawab aku dangan dia...
 macam nak buat research ke atas aku...tanya pasal adik-beradik aku...
umur dorang....mak abah aku...
segala berbagai-bagai....sumer2 dia tanya...
kalau sebelum nie angkat call dia memang menyakitkan hati aku...
ye laa...sebelum nie aku dengan dia just berYM , berFB jer.....
tak pernah jumpa...dia memang tak tahu pasal aku...
sebab hari-hari kitorang asik gaduh manja2...citer tah hape-hape...
memang tak pernah serius...semuanya mengarut merepek...
tapi sejak 1st call dari dia tue, keadaan terus berubah...
berubah yang menyebabkan aku tanak bergurau dah dengan dia...

semalam untuk 3rd call....dia banyak bebel kat aku....
tapi kali nie...takde menyakitkan hati sangat macam 1st and 2nd call....
sebab kali ni lebih pada seorang pakar motivasi memberi ceramah free....
banyak kali putus...banyak kali jugak dia call balik...
bersungguh jer nak memotivasikan aku....heh~
1 jam 20 minit jugak lah menghabiskan masa dan air liur borak dengan aku..
 dia kata "penat lah saya cakap dengan awak...."
aku tak suruh pun dia susah payah call aku....
ha ha ha !
 
 
apa-apa pun.....

 
TERIMA KASIH awak.....
kata-kata awak memang betul...saya tahu...
even awak tak bagitahu semua tue pun saya tahu...
tapi itu lah saya....
kesimpulannya, saya tahu awak nak saya jadi matang...
percakapan...pemikiran...kan ? kan ?






dia yang aku ceritakan nie, sebenarnya dah banyak kali aku kisahkan kat blog nie...aku nak macam dulu-dulu....











p/s :: camne nak matang ? camne nak matang ? camne nak matang ?
aku tak faham laa....aku tak suka laa matang-matang nih....


Photobucket

1 comment:

  1. pempuan ni susah nak berfikir dgn matang.. sebab slalu dipengaruhi emosi..leh try controll


    support saya dalam

    10 hours challenge start

    ReplyDelete

...bUDak cUrik-cURik bAcE...